Goede doelen

Mytylschool

Eén van de goede doelen waar we geld voor inzamelen is voor (kinderen van) de Mytylschool, een school voor kinderen met een motorische handicap in de leeftijd van 3 tm 20 jaar.

Dragan’s enige broer, Richard, is op 19 jarige leeftijd gestorven aan de ziekte van Duchenne. Dragan was toen 18 jaar.
Duchenne dystrofie is een ernstige erfelijke spierziekte die de spieren aantast en verzwakt. Het is ontzettend uitzonderlijk dat zowel Richard als Dragan zijn getroffen door een progressieve spierziekte/ zenuwziekte.
Richard volgde onderwijs op de Mytylschool in Eindhoven en revalideerde in het revalidatiecentrum waar ook Dragan nu regelmatig te vinden is.

Dragan wil middels de stichting er onder andere voor zorgen dat er wensen van kinderen van de Mytylschool in vervulling gaan. Het gaat daarbij om kinderen waarvan de ouders niet de middelen hebben om deze wensen in vervulling te kunnen laten gaan.

De stichting heeft inmiddels een rolstoelschommel geschonken aan de Mytylschool Eindhoven. De Mytylschool Den Bosch heeft een fijne snoezelruimte kunnen inrichten met de cheque die Dragan hen heeft overhandigd.

Stichting Spieren voor Spieren

Ook Stichting Spieren voor Spieren is een van de goede doelen waar we geld voor inzamelen.

De stichting heeft inmiddels een cheque t.w.v. € 10.000,- mogen schenken.

Meer hierover leest u binnenkort op deze site.

Stichting ALS op de weg

Ook Stichting ALS op de weg is een van de goede doelen waar we geld voor inzamelen.

De stichting heeft inmiddels een cheque t.w.v. € 5.000,- mogen schenken.

Meer hierover leest u binnenkort op deze site.

Foto-bij-doel-3-bij-als-we-er-voor-gaan---goede-doelen

Als we er voor gaan...

“ALS heb je samen”, is een bekende uitspraak. Uiteraard gaat er veel zorg en aandacht van familie, vrienden, professionele hulpverleners en dokters naar Dragan. Maar ook voor Dragan’s vrouw Renate en de kinderen van Dragan is het een moeilijke periode, waarin veel verandert.

Van het ingezamelde geld wordt een deel beschikbaar gehouden voor onvoorziene omstandigheden/  aanpassingen.