Ondanks ziekte ALS blijft Thijssens samen met Verbeek trainer bij Rood-Wit V

Rood-Wit Veldhoven heeft het contract met het trainersduo Dragan Thijssens en Marc Verbeek met een jaar verlengd. Opmerkelijk omdat bij Thijssens afgelopen november ALS werd geconstateerd. Voorzitter René van de Ven: ,,We zijn erg tevreden over de manier waarop Marc en Dragan bezig zijn met onder meer de doorstroming van de jeugd. Dragan kan zelf het beste aangeven wanneer het problematisch gaat worden in verband met zijn ziekte.”

Na het ontslag van trainer Koen van der Heijden op 24 december 2019 besloot tweedeklasser Rood-Wit V het seizoen 2019-2020 af te maken met het trio Dragan Thijssens en de broers Marc en John Verbeek.
Aan het begin van dit seizoen haakte John Verbeek in verband met drukke werkzaamheden af bij de club uit Veldhoven-Dorp en ging de ploeg van sportpark De Korze verder met Thijssens en Marc Verbeek.

De 47-jarige Thijssens is in het bezit van de vereiste trainersdiploma’s. De oud-prof van FC Eindhoven was eerder assistent-trainer bij UNA en stond bij Gestel voor de groep.

bron ED

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *